Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 P12 Div10E

Match

Lohärads IF Röd

12 - 3
Björkhaga IP
16 september 2011
18:30

Upsala IF F

Referat

Referat: Lohärads IF Röd - Upsala IF F

Inför dagens match hade vi fått en del återbud på dagen, men vi fick in ersättare. När vi mötte Upsala i våras så vann vi borta med 4-0, efter att vi missade många målchanser, men framför allt spelade vi på en mycket dålig plan. Men trots det spelade vi en kanon bra fotboll.

Idag var det hemmamatch, på Björkhaga som nog är en av seriens bästa planer. Vi var laddade från början. Och killarna fick en del punkter som de skulle spela efter idag. Det var att de skulle spela lugnt, använda toppforwarden som target spelare, spela snett bakåt när vi kom runt på kanterna och byta kant genom killarna på mitten. Kan avslöja redan nu att punkterna ovan genomförde de mycket bra.

Vid vinst skulle vi vinna serien, fast det återstår 2 matcher......

Vi började matchen lugnt och säkert, det kändes tryggt. Därför blev vi överraskade när de kontrade in 1:a målet, 0-1 efter 4 minuter!! Det var inte det vi hade tänkt oss. Som tur var så var Lucas framme på en målvaktsretur i 8:e minuten, 1-1. Nu var det spel mot ett mål. Zacke slog en underbar passning till Max i djupled, som Max lugnt petade förbi målvakten i mål, 2-1. Max gjode en av sina många löpningar på vänser kanten, spelade in till en fri Ralle som petade till Zacke, skott mål, 3-1. Max gjorde 4-1 genom att komma löpande från sin vänster kant, drev inåt banan och sköt ett kanon skott med högern i krysset. Vilket mål! För nästan exakt ett år sedan gjorde Max sin första med LIF, då gjorde han ett likadant mål efter 8 sekunder i den matchen. Halvtid.
Det kändes hur säker som helst, vi skulle bara vinna.
5-1 kom till efter att Max löpte runt på vänster kanten och spelade sntt inåt till A-K som sköt. Kul att A-K inte tvekar att skjuta. 6-1 återigen mål av Max, nu efter en underbar djupleds passning av Anton. Snyggt och lugnt avslut av Max. Ibland fär man klia sig i huvudet hur Anton lyckas med sina geniala passningar. 7-1 Max kom från höger kanten, dribblade två killar och sköt en skottlobb, målvakten stod en bit ut. Iskall gjort. Upsala gjorde sitt 2:a mål efter en liten miss av Alex i målet. 8-2 av Anton pass Ralle. 9-2 av Max genom ännu en kanon pass av Anton i djupled. 10-2 av Max pass Lucas och Zacke. 11-2 av Zacke, ett underbart skott utifrån. 12-2 efter en kanon löpning av Jocke på vänsterkanten, passning snett bakåt till A-K, som återigen sköt. Hur kul som helst att se. Imponerade att vi hela tiden hade högt tempo trots att vi ledde så stort. Slutligen gjorde Upsala sitt 3:e mål på en indirekt frispark, efter att Alex plockade upp en bakåtpassning....
Slutresultat 12-3.

LIF99 SERIESEGRARE 2011!!!!!!!!
Underbart när en pappa tog fram en stor pommac åt killarna när slutsignalen löd. Så de fick fira på riktigt. Tack Kjelle.

Vi spelade idag en fotboll på hög nivå. Vi använda varandra hela tiden. Johan var idag KUNG på plan, han styrde försvaret på ett kanon sätt. Ted har fått ett självförtroende sista månaden som är fantastiskt. Vilka brytningar, försöker hela tiden hitta en fri position så att han är passningsbar. Lyckas med dribblingar, ibland lite vågat som siste man (!). Fortsätt så Ted. Man måste nämna Max som gör 6 mål, han hade roligt på plan idag. Fyra av målen med höger (han är vänsterfotad). Anton har underbara passningar, och var idag en mycket bra lagkapten. Zacke är en pådrivare, och skapar mycket. Ralle och A-K kanske inte syns så mycket, men de jobbar hela tiden rätt. Kul att båda börjar att tuffa tills sig. Men ni kan bli MYCKET TUFFARE. Lukas gjorde mål och var idag duktig som target spelare, många lyckade mottagningar och passning ut på kanterna. Edvin har en bössa som ingen annan, jobbade jätte bra idag. Berga gör en mycket bra match, äntligen använder han hela kroppen i duellerna. Fortsätt med det. Jocke syns heller inte, men gör mycket rätt, synd att det inte blev något mål idag. Alex hade en relativt lugn afton i målet. Har aldrig sett Alex löpa så fort som han fick göra hemåt efter att gått upp på en hörna.

STORT GRATTIS TILL ALLA - SERIESEGRARE 2011
LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!

Andra möten i serien

sön 12 jun 2011 Upsala IF F - Lohärads IF Röd 0 - 4